VIORMON PLUS

VIORMON PLUS

Beneficii:

Preturi NEGOCIABILE
in functie de cantitate

LIVRARE rapida
in maximum trei zile de la comanda

Relatii clienti
Intre orele 09:00 si 19:00

Posibilitate RETUR
in termen de 14 zile

Rating produs:

1
5 (1 opinii)
Adauga un review

Comenzi telefonice

0728 326 683 | 0762 074 603

Cod produs: VMN

Disponibilitate: Indisponibil

Variante ale acestui produs

VIORMON PLUS 100 GR Model: VMN100GR

Stoc: Indisponibil

Pret: 47,00 Lei
 
Indisponibil
VIORMON PLUS 200 GR Model: VMN200GR

Stoc: Indisponibil

Pret: 65,00 Lei
 
Indisponibil

Descriere produs

VIORMON PLUS este un intensificator de creștere al plantei.Este vorba de o combinație de hormoni și vitamineSe utilizează pentru dezvoltarea florilor, frunzelor, ramurilor și fructelorConține factori de creștere și legareEste util în toate fazele de dezvoltare a plantei

Formulare: soluție apoasă
Vă sfătuim să utilizați Viormon-Plus cu doze minime de acid giberelic (GA3) cu extract de alge marine (Help100).
VIORMON PLUS ajută mișcarea hormonilor (gibereline, auxine, citokinine) în interiorul organismului vegetal în condiții dificile.
Vitamina B este produsă natural de plantă și ajută metabolismul și producerea de energie. Ajută o corectă funcționare a altor 50 de enzime. Dar în situații de stres și condiții anormale, se poate produce o dezordine în producerea vitaminei B3. Simptomele tulburării nu sunt evidente, dar întreruperea producției de energie normală în fazele critice pot provoca pierderi ireversibile. Folosirea vitaminei B3 asigură furnizarea neîntreruptă a energiei pentru dezvoltarea și creșterea plantei.
Borul este necesar pentru mișcarea zaharurilor în interiorul plantei și la crearea de noi celule în meristeme. Mai mult, acționează în fecundarea și în dezvoltarea seminței.
Tiamina este o substanță produsă natural în frunzele plantei și deplasată spre rădăcină. Participă la dezvoltarea și creșterea rădăcinii. În afară de rolul său în dezvoltarea  rădăcinii, are rolul de a colabora în același timp cu hormonii, în general și mai ales cu hormonii rădăcinii. Vitamina B1 poate ajuta în anumite perioade din viața plantei, regenerarea radicală în caz de carențe, datorate stresului de salinitate și stresului cauzat de agenți patogeni ca Pythium, de carențe ale substanțelor nutritive și în caz de toxicite, dar numai când frunzele plantei nu sunt în stare să producă cantitățile suficiente în acest scop.
Factori imprevizibili în perioade critice ale producției, ca de exemplu pe timpul înfloritului, pot cauza dezechilibre și stres pentru plantă având un mare impact asupra producției.
Folosirea vitaminei B este considerată ca o măsură de siguranță, pentru că este greu să stabilești dacă o plantă poate produce o cantitate suficientă (de vitamina B1) de a o trimite către aparatul radicular și în final să ajute la dezvoltarea naturală a plantelor.
Se știe că cea mai mare parte a substanțelor conținute în VIORMON PLUS sunt substanțe ce pot fi produse de plantă, acesta este de fapt secretul succesului. Aceasta nu este o combinație întâmplătoare. Sunstanțele care compun Viormon-Plus au fost foarte atent alese. Toate elementele și proporția lor sunt în măsură să susțină planta în momente critice. Acestea suportă creșterea, înflorirea, legarea și în final, se obțin recolte de fructe de înaltă calitate și standarde ridicate ale pieței.

Nu este ușor să garantezi condiții normale pentru producții, dar suntem în măsură de a elimina posibila carență de astfel de substanțe critice.


Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:
Continuare

Produse înrudite

Web Design By ITeXclusiv.ro