Ingrasaminte lichide

35,00 Lei Fără TVA: 35,00 Lei

AGRI PHITE 600 EC este un ingrasamant foliar cu continut ridicat in fosfor si potasiu in forma lichi..

50,00 Lei Fără TVA: 50,00 Lei

 BOMBARDIER este un ingrasamant lichid organic obtinut dintr-un amestec vegetal concentrat..

53,00 Lei Fără TVA: 53,00 Lei

Fertilizant foliar cu un conținut ridicat de Ca, pentru îmbunătățirea absorbției și circulației apei..

70,00 Lei Fără TVA: 70,00 Lei

   CALMAX este un fertilizant foliar lichid, formulat ca suspensie concentrată solubilă..

225,00 Lei Fără TVA: 225,00 Lei

GERMINATOR este un îngrăşământ starter, concentrat, cu macroelemente şi microelemente esenţiale..

29,00 Lei Fără TVA: 29,00 Lei

MELOVINA este un ingrasamant lichid recomandat pentru toate culturile. MELOVINA este un produs speif..

50,00 Lei Fără TVA: 50,00 Lei

MICREL LIQUID B este un ingrasamant lichid ce imbunatateste stabilirea fructelor de planta , atunci ..

40,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

MICREL MIX LIQUID este un ingrasamant lichid ce imbunatateste stabilirea fructelor de planta , atunc..

44,00 Lei Fără TVA: 44,00 Lei

NUTRI CIG 20-20-20+ME este un fertilizant foliar lichid cu conținut ridicat de macro și microle..

43,00 Lei Fără TVA: 43,00 Lei

  Fertilizant foliar LICHID cu conținut ridicat în potasiu (50%), cu rol în păstrarea apei în c..

25,00 Lei Fără TVA: 25,00 Lei

SOLAR BOR este un îngrăşământ lichid ce conţine 15% Bor, destinat fertilizării culturilor agric..

20,00 Lei Fără TVA: 20,00 Lei

   SOLAR VERDE este un îngrăşământ foliar lichid care conţine o cantitate mare de N, ..

50,00 Lei Fără TVA: 50,00 Lei

TECNOKEL AMINO CAB CNOKEL AMINO CAB este un ingrasamant foliar destinat prevenir..

80,00 Lei Fără TVA: 80,00 Lei

TERRA-SORB COMPLEX, care are pe langa aminoacizi, azot, bor, magneziu si alte microelemente, are rol..

53,00 Lei Fără TVA: 53,00 Lei

TERRA-SORB FOLIAR este un biostimulator ecologic cu continut ridicat in aminoacizi liberi (9,3%), ob..

Puteti ingriji culturile mai bine, cu ajutorul unor ingrasaminte hidrosolubile !

  Daca aveti o gradina in care ati cultivat fructe sau legume, e timpul sa duceti productivitatea acestora la un alt nivel cu ajutorul unor ingrasaminte hidrosolubile din oferta noastra. Aceste ingrasaminte hidrosolubile se adreseaza multor soiuri de legume si fructe si actioneaza eficient fara a afecta calitatea produselor.
  Pentru cei care vor sa obtina productii foarte bune, este indicat sa se apeleze la aceste ingrasaminte, deoarece soiurile pe care le planteaza nu pot face fata conditiilor meteorologice si caracteristicilor solului daca nu primesc ingrasaminte hidrosolubile corespunzatoare. Pe langa alti factori foarte importanti in stabilirea unei productivitati foarte bune, folosirea de ingrasaminte lichide are capacitatea de a aduce exact in nutrientii de care pomii sau plantele au nevoie inclusiv in sezonul rece.
  Dincolo de toate aspectele ingrijirii lor, ingrasamintele trebuie sa fie administrate corect, astfel incat dumneavoastra sa puteti obtine productia pe care va doriti atat la fructe cat si la legume. Daca plantele si pomii primesc toate elementele nutritive necesare, calitatea recoltei dumneavoastra va fi una superioara si va veti bucura de rezultate extraordinare in timp scurt.
  Plantele legumicole si pomii sunt toate tot mai sensibile la factorii de mediu deoarece in ultimii ani s-au produs numeroase schimbari ce ii afecteaza in mod negativ. Sunt mult mai multe boli care afecteaza plantele apar tot mai multi parazitii si probleme care pot duce la uscarea plantelor sau a pomilor daca acestia nu sunt ingrijiti asa cum trebuie. De exemplu, plantele legumicole trebuie tratate in mod diferit fata de cele ornamentale deoarece necesitatea lor de a asimila nutrientii este mult mai mare.

  Printre macroelementele necesare acestor plante, putem mentiona aici magneziul, sulful, potasiul, calciul, fosforul sau azotul, iar printre microelemente se numara fierul, aluminiul, zincul, mangaanul borul sau cuprul. In tratarea plantelor cu ingrasaminte trebuie sa aveti grija sa nu depasiti doza indicata de producator pentru ca altfel va puteti confrunta cu efecte adverse neplacute asupra plantelor si pomilor.
  Una dintre marile intrebari pe care ni le adreseaza clientii nostri este daca este mai buna fertilizarea cu ingrasaminte lichide, adica una chimica, sau este de preferat fertilizarea organica, adica una naturala, fara substante artificiale.
  Insa orice tip de ingrasaminte lichide ati folosi, e bine de stiut ca ele trebuie administrate in doza corecta si in niciun caz un fertilizant organic nu este mai bun daca el nu e administrat asa cum trebuie. Fertilizantii organici au capacitatea de a proteja solul si panza freatica si din acest motiv sunt preferati fata de cei sintetici, insa trebuie sa acordati mare grija dozei optime, deoarece se pot acumula in plante cantitati nedorite de substante.
  In cultivarea legumelor trebuie sa va ingrijiti de foarte multe aspecte care pot spori productia si care contribuie la calitatea acestora. Plantele legumicole au anumite caracteristici ce trebuie cunoscute astfel incat sa puteti folosi ingrasaminte lichide de calitate pentru a le stimula productia. Puteti folosi ingrasaminte lichide inclusiv pentru legumele cultivate in sere si solarii, dar si in cazul celor din spatiul exterior.

  Asigurarea aportului corect de nutrienti plantelor dvs. este esentiala pentru a asigura un proces de crestere normal si o productie in conformitate cu dorintele celui care le cultiva. Asiguram ingrasaminte lichide pentru absolut orice tip de cultura pentru ca dumneavoastra sa puteti sa stimulati acele plante in vederea obtinerii unei productii foarte ridicate. Produsele noastre vin in cantitati mai mari pentru ca adesea clientii nostri fac comenzi repetate si pot fi totalizat in recipiente mai economice pentru ei. Noi am stabilit colaborari trainicce cu fermieri si legumicultori din intreaga tara si le putem face astfel oferte personalizate, care sa ii avantajeze financiar.
  Este foarte important sa stiti ce tip de ingrasaminte lichide sa alegeti pentru plantele de legume sau fructe pe care le aveti in gradina, deoarece in unele cazuri ele pot fi afectate foarte grav daca nu este dozata cantitatea corecta de ingrasaminte. Produsele noastre vin cu indicatii clare de la producator traduse in limba romana, iar noi va putem oferi consultanta telefonica sau prin orice alte mijloace doriti dumneavoastra, ori de cate ori si inchizi ca aveti nevoie de un sfat profesionist. Nu este indicat sa actionati fara a fi in cunostinta de cauza, deoarece puteti compromite productia de fructe si legume daca nu cunoasteti foarte bine dozele recomandate la suprafetele pe care le cultivati.

Avem toata gama de ingrasaminte, inclusiv ingrasaminte hidrosolubile !

  Puteti gasi ingrasaminte hidrosolubile pentru absolut orice tip de plante, administrarea acestor tipuri de ingrasaminte fiind foarte usor de facut, iar eficienta lor fiind una ridicata. Poate v-ati pus intrebarea de ce ar trebui sa aplicati ingrasaminte hidrosolubile cand aveti la indemana ingrasaminte organice provenite chiar din grajdul animalelor sau din resturile produse de animale in propria dumneavoastra gospodarie.
  Este adevarat ca fertilizantii organici contin foarte multe tipuri de microorganisme care sunt foarte benefice pentru sol inclusiv pe termen lung. Fertilizantii organici nu se administreaza chiar dupa ureche si trebuie sa va consultati cu un specialist in domeniu daca nu cunoasteti exact dozele si necesarul de elemente nutritive al plantelor.
  In cazul in care administrati ingrasaminte organice organice din categoria gunoaielor de grajd sau daca puneti mranita, compost sau turba, e bine de stiut ca dupa abia cateva saptamani aceste tipuri de ingrasaminte sunt practic disponibile pentru plantele asupra carora trebuie sa se exercita efectul lor.

  Noi va oferim ingrasaminte lichide pentru culturile dumneavoastra, acestea trebuind adaptate soiului din care ele fac parte. Trebuie sa stiti de asemenea ca plantele asimileaza foarte repede prin intermediul radacinii acest tip de ingrasaminte lichide si un alt avantaj pe care aplicarea lor il prezinta este dat de faptul ca puteti controla mai bine dozarea lor in diverse etape de dezvoltare a plantelor. Aceste ingrasaminte hidrosolubile din oferta noastra nu contin substante daunatoare sau nefolositoare pentru plante si in niciun caz nu sunt toxice sau corozive.
  Daca aveti culturi mai mari, le puteti aplica inclusiv prin metode aeriene sau in cazul in care preferati mijloacele terestre, ele sunt de asemenea la fel de usor de aplicat chiar si pe suprafete intinse. Odata ce folositi ingrasaminte hidrosolubile, trebuie sa stiti ca plantele dezvolta o rezistenta mai mare la daunatori si pot da o productie mai mare deoarece sistemul lor radicular si foliar se dezvolta mai bine. In plus, florile, fructele si semintele acestora sunt si ele mai mai dezvoltate, in acest fel productia fiind stimulata mai mult.
  La finalul unui an in care folositi ingrasaminte hidrosolubile, puteti constata o crestere a productiei destul de semnificativa, ceea ce se poate reflecta in profitul dumneavoastra. Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece aceste produse din gama ingrasaminte hidrosolubile sunt compatibile cu erbicidele, fungicidele sau insecticidele pe care le folositi dumneavoastra, ele fiind autorizate de specialisti in domeniu. Ingrasamintele din oferta noastra nu prezinta absolut niciun pericol pentru sanatatea oamenilor care consuma fructele sau legumele respective.

NPK Hidrosolubil pentru culturi extraordinare !

  Noua generatie de ingrasaminte hidrosolubile si npk hidrosolubil este aici si promite sa va ajute sa obtineti recolte mult mai bune si sa sporiti rezistenta plantelor dumneavoastra. Pentru legumicultorii care isi doresc recolte din ce in ce mai bune, se recomanda un plan de fertilizare foarte bine pus la punct alcatuit prin consultarea unor experti in domeniu care le pot indica exact ceea ce trebuie sa administreze si cand trebuie sa administreze plantelor acel npk hidrosolubil.
  Productivitatea unei culturi depinde de tipul de sol, de ingrasamintele folosite, de nutrientii care se gasesc in sol si de soiul plantelor respective. Respectand aceste echilibre, cu siguranta veti avea de castigat in productia pe care o scoateti si astfel, in cazul in care obtineti venituri din acea cultura, veti constata ca profitul este din ce in ce mai mare. De la noi puteti achizitiona npk hidrosolubil si diverse tipuri de ingrasaminte hidrosolubile pe care le utilizati cu incredere, deoarece ele nu au efecte toxice asupra plantelor dumneavoastra.

  Secretul unei culturi reusite si profitabile sta sta in acest npk hidrosolubil, care este bogat in substantele necesare si fosforul pe care plantele si le iau din sol atunci cand au nevoie. Puteti folosi npk hidrosolubil pentru o gama variata de plante, iar in urma utilizarii lui veti constata cum situatia este imbunatatita radical in gradina dumneavoastra. O foarte buna intretinere a plantelor si a solului va rasplateste pe termen lung, deoarece veti constata ca acest echilibru din sol afecteaza direct productivitatea plantelor, fie ca vorbim aici de legume, fie ca vorbim de fructe.
  In Romania, sectorul legumicol este in continua dezvoltare si astfel este nevoie de solutii sustenabile pe termen lung pentru a asigura o productivitate din ce in ce mai mare a plantelor. Insa acum legumicultura nu se mai face cum se facea in trecut dupa ureche, ci se actioneaza conform unor indicatii precise date de specialisti si cu produse de tipul npk hidrosolubil ce pot ajuta foarte mult daca sunt administrate in mod corect. E timpul sa duceti pasiunea dumneavoastra pentru legumicultura la un alt nivel si astfel veti vedea cum succesul in domeniu este atins mult mai usor.

Avem o gama variata de ingrasaminte agricultura pentru dumneavoastra !

  Pentru a spori productivitatea soiurilor pe care le cultivati, este important sa intretineti solul asa cum se cuvine si sa le oferiti plantelor toate substantele nutritive de care ele au nevoie. La noi veti gasi ingrasaminte agricultura de cea mai buna calitate si astfel veti putea avea la dispozitie cele mai bune metode pentru a recolta fructe si legume dintre cele mai frumoase. Pentru afecerile din domeniu, folosirea de ingrasaminte este absolut esentiala. Doar asa se pot obtine recolte foarte frumoase.
  Pentru cineva care activeaza in domeniu este esential sa isi achizitioneze ingrasaminte agricultura de calitate si de incredere provenite de la producatori acreditati, iar in al doilea rand, acesti producatori trebuie sa garanteze faptul ca substantele folosite nu sunt toxice pentru plante. Acum se folosesc ingrasaminte agricultura si din categoria celor organice provenite de la animale sau din gradina proprie a oamenilor, din resturi si compostul pe care il obtin colo.
  Aceste ingrasaminte agricultura pe care noi vi le punem la dispozitie sunt cu totul speciale pentru ca au fost testate in prealabil si si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului in folosirea pe numeroase culturi de fructe si legume. Oferim solutii complete si preturi foarte bune la achizitionarea unor cantitati mari de ingrasaminte agricultura. Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati oferta noastra si sa ne contactati pentru a discuta in detaliu aceste solutii.
  Nu trebuie neaparat sa fiti un expert sau inginer legumicol pentru a sti cum sa administrati ingrasaminte agricultura plantelor dumneavoastra. Noi suntem aici mereu pentru a va ajuta si pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si solutii la ceeaaceeasi dumneavoastra cautati. Astfel, va putem ajuta sa sporiti productivitatea soiurilor cultivate si putem contribui la succesul dumneavoastra in domeniul legumiculturii si al cultivarii fructelor. Puteti avea incredere in solutiile noastre.

ingrasaminte hidrosolubile
npk hidrosolubil

Web Design By ITeXclusiv.ro