Despre noi

Pasiunea pentru lucrurile bine facute ne-a adus până aici. Vom continua să aducem în fața clienților noștri cele mai bune produse și vom face demersuri constante pentru a ne îmbunătăți oferta si activitatea.

Seriozitatea este importantă pentru noi. Știm că ea ne ajută să rămânem în mintea clienților drept ESENZI.RO – magazinul online si offline de pesticide  în care poți avea încredere.

Întreaga noastră experiență se construiește pe:

  • INTEGRITATE – suntem onești și ne respectăm cuvântul;
  • ÎNVĂȚARE CONTINUĂ – ne adaptăm cerințelor actuale;
  • SERIOZITATE – garantăm calitatea produselor noastre;

Oferim produse 100% originale, ideale atât pentru plantele de grădină, cât și pentru culturile agricole. Roadele pământului sunt cele care ne oferă sănătate și forță, de aceea este important ca ele sa ramana sanatoase

 

www.esenzi.ro apartine societatii 360 GROUP S.R.L. si a fost infiintat in 2018 ca magazin virtual care comercializeaza seminte de legume si materiale necesare culturilor agricole.

S.C. 360 GROUP S.R.L. are sediul in Alexandria, jud. Teleorman si un punct de lucru in localitatea Peretu, jud. Teleorman, strada Principala nr. 18 unde comercializam produse fitosanitare incepand cu anul 2015.

SC 360 GROUP SRL are la baza persoane cu experienta in comercializarea produselor pentru agricultura si putem oferi consultanta specializata.

SC 360 GROUP SRL prin www.esenzi.ro urmareste dezvoltarea sectorului agricol din Romania prin comercializarea de seminte profesionale de la firme cu renume international, pesticide, folie de polietilena de calitate dar si a altor produse destinate agriculturii si legumiculturii.

SC 360 GROUP SRL
CUI.: RO24705319
NR. REG.:J34/945/2008
Alexandria-Teleorman
Contact:
0767822644 Gigi Pica 
esenzi.ro@gmail.com

 

 

Web Design By ITeXclusiv.ro