Samanta grau Glosa Baza

Samanta grau Glosa Baza

Beneficii:

Preturi NEGOCIABILE
in functie de cantitate

LIVRARE rapida
in maximum trei zile de la comanda

Relatii clienti
Intre orele 09:00 si 19:00

Posibilitate RETUR
in termen de 14 zile

Rating produs:

1
5 (1 opinii)
Adauga un review

Comenzi telefonice

0728 326 683 | 0762 074 603

Cod produs: gls

Disponibilitate: Indisponibil

Ridicare depozit

Variante ale acestui produs

Samanta Glosa Baza 40 Kg Model:

Stoc: Indisponibil

Pret: 100,00 Lei
 
Indisponibil

Descriere produs

Samanta grau Glosa baza tratat cu fungicid Rancona , 

Glosa a fost selectat din combinatia hibrida dintre 3 soiuri, prin folosirea unei metode biotehnologice de homozigotare rapida, ceea ce ii confera o foarte buna uniformitate genetica. Sporul de productie fata de soiul martor Dropia s-a datorat mai ales capacitatii sale de a forma lanuri mai dese.

Soiul Glosa este mai precoce la inspicare, in medie cu 2 zile fata de Dropia. Rezistenta sa buna la iernare a fost confirmata in iarna 2002/2003, cand a inregistrat pierderi de plante mai mici decat soiurile martor. Este rezistent la fainare, mijlociu de sensibil la rugina bruna si mijlociu de rezistent la rugina galbena, septorioza si fuzarioza. De asemenea, are nivelul bun de rezistenta la incoltire in spic, superior altor soiuri. In prezent, se claseaza pe locul 2, dupa Boema 1, cu cca 16,5% din suprafata de grau cultivata.

Glosa este un soi de grau de toamna, timpuriu, rezistent la seceta, recomandat  in sudul tarii, unde poate inlocui cu succes soiurile Dropia, Fundulea 4, cat si alte soiuri, atat in conditii de irigare, cat si fara irigare.este mai timpuriu la inspicat cu 2 zile decat soiurile Dropia si Flamura, si cu 4-5 zile fata de Fundulea 4.

Talia plantei este de 78,8 cm.

Este un soi rezistent la iernare, la cadere si la rasele actuale de rugina galbena.

Este superior soiurilor Dropia si Flamura 85 in privinta rezistentei la fainare si rugina bruna si asemanator acestora in privinta reactiei la fuzarioza spicelor si septorioza.

Ca productivitate Glosa  a depasit cu 10-13% soiurile martor Dropia, Flamura 85 şi Fundulea 4, sporul de productie fiind mai mare in conditii de seceta.

Pretul transportului va fi comunicat telefonic.

Pentru personae juridice pretul la facturare va fi cu taxare inversa la tva ( din pretul  afisat se va scoate  tva-ul ).

Livrarea pentru acest produs se face doar in judetele: TELEORMAN, GIURGIU, DOLJ, OLT, ARGES SI DAMBOVITA
 


Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:
Continuare

Web Design By ITeXclusiv.ro