HELIOS 480 EC ( clorpirifos 480 g/l )

Beneficii:

Preturi NEGOCIABILE
in functie de cantitate

LIVRARE rapida
in maximum trei zile de la comanda

Relatii clienti
Intre orele 09:00 si 19:00

Posibilitate RETUR
in termen de 14 zile

Rating produs:

1
5 (1 opinii)
Adauga un review

Comenzi telefonice

0728 326 683 | 0762 074 603

Cod produs: hls

Disponibilitate: Indisponibil

Variante ale acestui produs

HELIOS 1L Model: HLS1L

Stoc: Indisponibil

Pret vechi: 75,00 Lei
Pret nou: 75,00 Lei
 
Indisponibil

Descriere produs

Helios 480 EC are substanta activa clorpirifos 480 g/l si este un insecticid organofosforic de contact, cu un spectru larg de daunatori combatuti, in toate fazele de dezvoltare (larva, nimfa, adult). Prezinta efect asupra insectelor atat prin contact cat si prin ingestie si respiratie. Actioneaza asupra enzimei acetilcolinesteraza, la nivelul sistemului nervos al insectelor, conducand la spasme si paralizia muschilor.

Helios 480 EC prezinta actiune rapida si asigura o protectie de lunga durata. Este eficace impotriva insectelor cu aparat bucal de rupt si masticat cat si a celor care inteapa tesuturile si sug seva.

Se aplica prin stropiri foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare stadiului de crestere a culturii. Tratamentele se fac la identificarea atacului sau la aparitia daunatorilor in cultura. La rapita, aplicarea produsului Helios 480 EC se recomanda o singura data pe sezon. Nu se aplica in preajma sau in timpul infloritului, deoarece este toxic pentru albine. Nu se utilizeaza in locurile unde exista albine. Nu se aplica atunci cand in cultura sunt buruieni melifere inflorite.

Helios 480 EC poate fi aplicat cu toate echipamentele conventionale de pulverizat, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 300 – 400 L/ha. Este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor. Inainte de utilizarea oricarui amesec este recomandat sa se faca un test de compatibilitate, iar solutia sa se aplice pe cultura vizata.

La plantele cu frunza cerata precum rapita, pentru o eficacitate maxima, recomandam aplicarea insecticidului Helios 480 EC impreuna cu un adjuvant.

Stadiul omologarilor produsului in Romania:

 

Cultura Organismul dăunător Doza Perioada de aplicare
Rapita Gargarita rapitei (Ceutorhynchus spp.)
Gandacul lucios (Meligethes anaeus)
0,6-0,8 l/ha La aparitia daunatorilor (BBCH 55-59)


Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:
Continuare

Produse înrudite

Web Design By ITeXclusiv.ro