MIDASH FORTE ( Imidacloprid 700 g/kg)

MIDASH FORTE ( Imidacloprid 700 g/kg)

Beneficii:

Preturi NEGOCIABILE
in functie de cantitate

LIVRARE rapida
in maximum trei zile de la comanda

Relatii clienti
Intre orele 09:00 si 19:00

Posibilitate RETUR
in termen de 14 zile

Rating produs:

1
5 (1 opinii)
Adauga un review

Comenzi telefonice

0728 326 683 | 0762 074 603

Cod produs: mdsf

Disponibilitate: Indisponibil

Variante ale acestui produs

MIDASH FORTE 1kg Model: MDSF1KG

Stoc: Indisponibil

Pret: 350,00 Lei
 
Indisponibil

Descriere produs

 MIDASH FORTE este un insecticid sistemic pe baza de imidacloprid din grupa produselor neonicotinoide, cu spectru larg de insecte daunatoare combatute. Actioneaza rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Desi nu are efect de soc, la scurt timp dupa aplicare, insectele inceteaza de a se mai hrani si mor. Are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larvã-adult). La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi sau apa de irigatie. Nu este afectat de temperaturã iar actiunea sa dureazã peste trei sãptãmâni. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Se aplica prin tratamente foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare culturilor si stadiilor de crestere. In general tratamentele se fac la aparitia daunatorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru marirea spectrului de combatere si evitarea crearii formelor rezistente se poate aplica si in amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea crearii formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.

Aparatele de stropit trebuie sa fie bine reglate si calibrate.

La legume se utilizeaza pentru culturile din spatii acoperite . Produsul are o perioada scurta de pauza de la aplicare pana la recoltare.

La cartof primul tratament se va efectua la aparitia adultilor hibernanti, inainte de a depune ouale. Al doilea tratament se face in cazul cand au aparut larvele pe frunze.

Pentru o eficacitate maxima, recomandam aplicarea insecticidului impreuna cu un adjuvant, in special la plantele cu frunza lucioasa si cerata.

Produsul este toxic pentru albine si bondari!

Cultura Organismul daunator

Doza

Cartof Gândacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata)

0,125 kg/ha

Castraveti solarii Musculita albã de serã (Trialeurodes vaporariorum)

0,02 % (0,2 kg/ha)

 

Omologat in Romania cu certificat de omologare nr: 2635/29.06.2006


Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:
Continuare

Web Design By ITeXclusiv.ro