Insecticide pentru mere

Insecticide pentru mere

Un mar consumat pe zi se spune ca tine doctorul departe. Bogat in vitamine, cu coaja care contine fier si semintele care stimuleaza inteligenta, marul este un fruct care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia copiilor si a batranilor. In cazul in care fructele sunt tari si consumatorii nu au dintii, se recomanda sa fie razuite sau sa fie folosite in preparate. Diabeticii au voie nelimitat la mere cretesti. Daca alte fructe sunt mancate cu masura, aceste mere pot fi mancate, fara sa fie numarate sau cantarite.
Prin fierbere isi mai pierd putin din calitati, dar cei pe care nu ii ajuta dantura isi pot face un suc de mere bun.


Merele ionatane, rosii, dulci-acrisoare care stralucesc in soare sunt preferatele mele. Daca pomul este ingrijit bine, fructele sunt uriase si se rascoc in soare. Parfumul lor este unic. Cunoscatorii stiu la ce sa se astepte, cand infig dintii intr-un mar perfect din acest soi sau din altele.
Of, dar ce faci, cand marul este atat de frumos pe creanga, te chinuiesti sa il dai jos si sa il mananci si in interior este viermanos?

Tot entuziasmul iti piere, fiindca era un fruct perfect in viziunea ta, dar ti-a inselat asteptarile. Ai concurenta. Viermele l-a devorat din interior inaintea ta.
Viermii intra in orice fruct dulce, parfumat si zemos. In ultimul timp manaca si visine, desi in trecut nu atacau aceste fructe acre, preferandu-le pe cele dulci. Sa putem face dulceata de visine, compotul si visinata, le-am pus de seara in apa, sa gasim viermii plutind in lichid.

Daunatorii sunt pofticiosi. Ei intra fara scrupule in caise si in piersici, in pere si in cirese. Chiar si in gutuia lemnoasa cu gust acru-amarui am gasit viermi. Ce este de facut impotriva lor?
Singura solutie este stropirea cu insecticide de calitate premium, care sa nu le dea voie sa mai intre in fruct.
Nu este deloc greu de procurat, si cu un dispozitiv special stropierea se face rapid.
CALYPSO 480 SC iti fereste toate fructele din livada de viermi. Din moment ce l-ai comandat, ai asigurat si porumbul si cartofii pe langa pomii fructiferi, fiindca si in tuberculi si in boabe pot intra viermii.

Din momentul stropirii ai urmatoarele garantii:
-ca distruge insectele in toate stadiile: adultii, larvele si ouale. Ar fi fost cumplit sa moara numai adultii si larvele si sa ramana ouale, fiindca din ele ar fi eclozat alte larve si tot asa!!!
-ca actiunea este indelungata de cel putin 14 zile la viermele care ataca marul, exact in perioada in care trebuie, asa ca daunatorii mor si nu mai are cine sa intre in fructe.
-ca nu influenteaza negativ procesul de polenizare, care va decurge la fel ca si pana la stropire.
-si Gandacul de Colorado este distrus in totalitate de pe cartofi
-insecticidul protejeaza cultura timp de 25-30 de zile si doua stropiri sunt suficiente
-ca insecticidul isi face efectul, oricat ar fi de cald sau de frig dupa stropire si oricate zile la rand ar ploua. Precipitatiile nu diminueaza efectul substantelor.

Ei, ce spui? Mai esti suparat ca se vor coace merele si ca vor fi mancate de viermi?
Esenzi.ro este magazinul care are grija de legumele si fructele tale. Pe site-ul magazinului se afla toate produsele necesare ca plantele sau pomii sa rodeasca inzecit. Daca discutam de legume, nu uita sa alegi semintele de aici. Soiurile sunt garantate si rezistente la boli si daunatori.
Preventiv, comanda si pesticide, insecticide si ingrasamant lichid, care grabeste coacerea si impiedica florile sa cada inainte de polenizare.
Trebuie sa stii ca daca nu iei in cantitati mari, in 5 minute plasezi comanda, daca esti bine orientat, iar daca ai nevoie de cantitati mari, intri in negocieri si mai dureaza ceva, dar nu mai mult de 15 minute.
La 3 zile de la procesarea comenzii, produsele sunt aduse acasa.
De asemenea pe site exista informatii despre toate produsele, preturile si indicatiile lor.
Cu insecticide originale cumparate de aici, iti asiguri mere perfecte, fara viermi si legume pline de vitamine.
Agricultura este un domeniu plin de satisfactie, chiar daca munca este foarte grea. In plus, este o activitate utila, in special pentru cei dragi, fiindca le asiguri alimente bune la gust si foarte sanatoase.

Sursa: https://www.nationalul.ro/2019/06/29/insecticide-pentru-mere-neviermanoase/

Web Design By ITeXclusiv.ro