ARMETIL M

ARMETIL M

Beneficii:

Preturi NEGOCIABILE
in functie de cantitate

LIVRARE rapida
in maximum trei zile de la comanda

Relatii clienti
Intre orele 09:00 si 19:00

Posibilitate RETUR
in termen de 14 zile

Rating produs:

1
5 (1 opinii)
Adauga un review

Comenzi telefonice

0728 326 683 | 0762 074 603

Cod produs: armt

Disponibilitate: Indisponibil

Variante ale acestui produs

ARMETIL M 25G Model: armt25g

Stoc: Indisponibil

Pret: 5,00 Lei
 
Indisponibil
ARMETIL M 250G Model: armt250g

Stoc: Indisponibil

Pret: 25,00 Lei
 
Indisponibil
ARMETIL M 1KG Model: armt1k

Stoc: Indisponibil

Pret: 70,00 Lei
 
Indisponibil

Descriere produs

Armetil M este o pulbere muiabila ce contine 64% mancozeb+8% metalaxil substanta activa si se prezinta sub forma de pulbere de culoare galbena fara miros. Nu este coroziv.

MOD DE INTREBUINTARE:

Cultura

Combate

Doza recomandata

Cartof

Mana(Phytophthora infestans)

2.5 kg/ha

Vita de vie

Mana(Plasmopora viticla)

2.5 kg/ha

 

MOD DE ACTIUNE:
Fungicid sistemic cu actiune curativa si protectoare se absoarbe prin tulpini si radacini. ARMETIL Mdeasemenea contine 64% mancozeb care are actiune de contact ducand la inhibarea sporilor germinativi de Phytophthora infestans.

ARMETIL M se aplica la cultura cartofului in combaterea manei folosind o cantitate de 2.5 kg/ha(0.25% in 1000 l apa). Se aplica maxim 3 tratamente preventive/sezon, intervalul de pauza intre tratamente este de 10-14 zile. In cazul unui atac puternic al bolii, scade la 10 zile. Daca este necesar sa continua administrarea cu fungicide de contact. Intervalul intre ultimul tratament cu ARMETIL M si alt fungicid de contact va fi cel putin 7 zile. La vita de vie sunt recomandate maxim 4 tratamente cu ARMETIL M. Primul tratament se aplica cand lungimea lastarilor este de 20-30 cm. Al doilea tratament se aplica inainte de inflorire iar al treilea la sfarsitul infloririi. Daca este necesar un al patrulea tratament, el se poate realiza dupa 14 zile de la inflorire.

PREPARARE:
Se adauga in timpul amestecarii pentru a se evita formarea de cocoloase, cantitatea adecvata de produs la un volum mic de apa, amestecati aceasta pasta cu restul lichidului. Daca amestecul este preparat, se recomanda sa se foloseasca imediat, fara a pastra resturile pentru urmatoarele zile. ARMETIL M este compatibil cu cele mai multe insecticide, fungicide, acaricide si fertilizatori folosite in agricultura, exceptie facand cele cu actiune puternic bazica si cu permanganat de potasiu.


Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:
Continuare

Web Design By ITeXclusiv.ro