PRIMSTAR SUPER

PRIMSTAR SUPER

Beneficii:

Preturi NEGOCIABILE
in functie de cantitate

LIVRARE rapida
in maximum trei zile de la comanda

Relatii clienti
Intre orele 09:00 si 19:00

Posibilitate RETUR
in termen de 14 zile

Rating produs:

1
5 (1 opinii)
Adauga un review

Comenzi telefonice

0728 326 683 | 0762 074 603

Cod produs: PRM

Disponibilitate: Indisponibil

Variante ale acestui produs

PRIMSTAR SUPER 50 GR Model: PRM50R

Stoc: Indisponibil

Pret: 75,00 Lei
 
Indisponibil

Descriere produs

 PRIMSTAR SUPER este un erbicid absorbit rapid, in principal prin frunze dar si prin radacini. Doua ore fara ploaie sunt suficiente pentru absorbtia produsului in planta. Substanta activa metsulfuron metil inhiba biosinteza aminoacizilor esentiali cu lanturi ramificate (valina, isoleucina), avand ca urmare stoparea diviziunii celulare si implicit incetarea cresterii plantei. Astfel, buruienile tratate mor treptat intr-un interval de 2-3 saptamani. Dupa cateva zile de la tratament, buruienile pot arata ingalbenite si/sau inrosite.

PRIMSTAR SUPER se aplica postemergent, din faza de trei frunze pana in faza aparitiei frunzei stindard a graului, prin stropiri foliare intr-un volum de apa de 200-400 l/ha. Cele mai bune rezultate se obtin cand buruienile sunt in faza de 2-4 frunze (10-15 cm inaltime pentru palamida) iar plantele de grau se gasesc in stadiul de infratire.

Substanta activa: metsulfuron metil, inhiba biosinteza aminoacizilor esentiali, cu lanturi ramificate, avand ca urmare stoparea diviziunii celulare si, implicit, stoparea cresterii plantei. Astfel, buruienile tratate mor treptat, in 2-3 saptamani. Dupa cateva zile de la tratament buruienile pot arata ingalbenite si/sau inrosite.

Primstar Super se aplica din faza de 2-3 frunze, pana in faza aparitiei frunzei stindard a graului, prin stropiri foliare, intr-un volum de 200-400 de litrii de apa/ha.

Cele mai bune rezultate se obtin in faza cand buruienile sunt in 2-4 frunze (10-15 cm. inaltime pentru palamida), iar plantele de grau se gasesc in stadiul de infratire.

ROTATIA: Orice specie care intra in rotatie de regula cu cerealele paioase, se poate semana pe terenurile  erbicidate cu Primstar Super, dupa recoltare. Totusi, o atentie deosebita necesita sfecla de zahar, in special pe soluri cu pH ridicat sau in cazul secetei prelungite, in acest caz recomandadu-se insistent, aratura adanca inaintea semanatului sfeclei de zahar. In cazul compromiterii culturilor de grau tratate cu Primstar Super, indiferent de cauza, se pot semana numai culturi de cereale de primavara, dupa arat.


Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:
Continuare

Produse înrudite

Web Design By ITeXclusiv.ro