Informatii livrare

Cost transport 25 lei indiferent de valoare si greutate, in aria de acoperire Fan Courier sau ridicare din sediu.

Pentru produsele cu mesajul "Ridicare din depozit" costul de transport este in functie de greutatea coletului care va fi comunicat inainte de predarea coletului catre curier.

Pentru livrare in tara apelam la serviciul de curierat al Fan Courier.
Livrare se face in general in 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei esenzi.ro. Instiintarile de trimitere se vor face si prin email sau telefonic. Momentan livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

 

Web Design By ITeXclusiv.ro